Systemer til terrorsikring og evakuering

Kommunikationssystemer er i dag et vigtigt værktøj til situationskontrol samt håndtering af direkte trusler og alarmerings- og evakueringskald. John Drejer Låse og Sikring A/S tilbyder sikre og effektive løsninger, der er tilpasset jeres behov og kan stå imod dagens såvel som morgendagens udfordringer.

Anlæg til terrorsikring og anden sikkerhed i topklasse

Vi leverer skræddersyede sikkerhedssystemer på alle niveauer, og samarbejder med verdens førende producenter inden for sikkerhed og alarmeringsanlæg. Som sikringsvirksomhed er vi solidt forankret i Randers, - men vores kunder er fordelt over hele landet. Vi er anerkendt for et højt serviceniveau og stor faglig ekspertise i forbindelse med såvel større som mindre opgaver.​

Anvendelsesmulighederne ved et moderne sikringssystem kan for eksempel være:

 • Alarmsystem
 • Terrorsikring og varsling
 • Kameraovervågning
 • Kaldeanlæg
 • Evakuering
 • Panikknap
 • Aflåsning
 • Samtale
 • Skole klokke
 • Evakueringskald

​Med nutidens teknologi har vi således langt bedre forudsætninger for at blive hørt, set og forstået i kritiske og alvorlige situationer.​

Læs mere i vores folder. Klik på billedet for at læse i PDF-format.​

Med udgangspunkt i jeres sikkerhed leverer John Drejer Låse og Sikring A/S, et skalerbart produkt som kan samarbejde med eksisterende udstyr og installatione​r.

Det kan eksempelvis indeholde følgende funktioner:

 • Funktionalitet
 • Overvågning
 • Varsling af hele skolen fra kontoret, men også varsling af hver enkelt lokale.
 • Kaldeanlæg og panikknap i hver enkelt lokale
 • Aflåsning af én eller flere afdelinger af skolen - derved opnås begrænsning/opbremsning af faren, og der vindes ekstra tid til evakuering af andre områder af skolen.

Alt samlet i ét brugervenligt panel

Panelet er let at betjene og bruges til flere dagligdags funktioner som elevkald, generel information, klokke og almindelig samtale. Ved kritiske hændelser bruges systemet til aflåsning af områder, evakueringskald, overvågning samt oplysning til for eksempel politi og brandvæsen.

​​Vi tager os af alle aspekter omkring jeres sikkerhed

John Drejer Låse og Sikring gør sig gældende inden for alle områder, der vedrører løsning af opgaven, fra rådgivning og projektering, til udførelse og vedligeholdelse.​

Få mere information om terrorsikring og alarmsystemer

Et professionelt team af erfarne og dygtige teknikere og elektrikere suppleret med et kompetent hold af administrative medarbejdere og en stærk ledelse er fundamentet for virksomheden, der i dag spreder sig over flere fagområder.

Ønsker I at høre mere om vores sikringssystemer? I er altid velkommen til at kontakte os for at høre om, hvad vi kan gøre for jeres sikkerhed. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 86 40 68 10 eller send en e-mail til laase@john-drejer.dk​​

indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice allerede i dag

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

døgnservice ved oplukning

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig, eller har du mistet dine nøgler, kan vi hos John Drejer Låse og Sikring hjælpe dig. Vi kan foretage en oplukning af dit låsesystem hele døgnet rundt.

​Om John Drejer Låse & Sikring

Vi har mange års erfaring med bl.a. traditionel låseservice samt adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer og tilbyder fordelagtige priser.


​Vi kører med døgnservice vagtordning, således at du som virksomhed altid har en låsesmed tilknyttet året rundt.

Låse- og sikringsløsninger, ​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.​

Randers afdeling​

Alsikevej 10 8920 Randers N

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Aarhus afdeling​

J. P. Larsens Vej 17B 8220 Brabrand

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

(Ingen fysisk butik på adressen)

-->