Super service

Levering til tiden

Kompetente fagfolk

Døgnservice​

​Få et sikkerhedstjek

Rådgivning

Uforpligtende tilbud

Nedsat risiko for indbrud

Tryghed i hverdagen

​​

✆ Ring og bestil en tid​

70 20 55 20​

Porttelefoni og Dørtelefoni

​Vi har et bredt udvalg af markedets bedste produkter indenfor porttelefoni og dørtelefoni. Vi kan bl.a levere Fermax, Ritto, Scantron samt Siedle.

Traditionelle hustelefoner uden video​

Traditionelle hustelefonanlæg med hustelefoner rundt om i bygningen. Design og funktionalitet bliver konstant forbedret, hvilket er ensbetydende med nutidige løsninger, der dækker de basale behov.

Hustelefoner med video​

Flere og flere vil gerne se hvem de lukker ind - for mange er det ikke længere nok at høre stemmen alene. Mange virksomheder har allerede fået video-dørtelefoner installeret, men nu har også private fået øjnene op for fordelene ved Video-dørtelefoner.​

Trådløse hustelefoner / hustelefoner til bevægelseshæmmede

Trådløse håndsæt kan frit medtages i haven, i soveværelset, på lageret eller rundt i kontormiljøet. Den trådløse teknologi betyder endvidere øget fleksibilitet og minimal kabling. Det giver en stor fordel ved installation af hustelefoner, særligt hvor kabling er problematisk eller umulig.​

Dørtelefon via telefonsystem (fastnet)​

Man kan få dørtelefonen forbundet direkte op på telefonsystemet med vores analoge telefoninterface eller en SIP-gateway. Man kan således svare på døropkald og åbne døren med den almindelige telefon. Opkaldet kan let dirigeres derhen hvor man er, uanset om det er til den trådløse telefon eller mobiltelefonen. Mange boligselskaber med fælles telefoni og virksomheder vælger i dag denne type løsning.

Individuelt tilpassede porttelefoni og dørtelefoni​

Nogle opgaver kan være vanskelige at løse med de standardløsninger, der findes på markedet i dag indenfor porttelefoni og dørtelefoni. Du har måske brug for at hustelefonen skal signalere- og/eller kunne noget bestemt eller måske har du specifikke krav til udførelsen af dørstationen, så den passer arkitektonisk ind i billedet ved din bygning. SikkerDanmark har den nødvendige erfaring og kompetence til implementering af individuel tilpasset porttelefoni og dørtelefoni.

Er du interesseret?

Følg med i John Drejers hverdag på Facebook og se hvad der rør sig i vores virksomhed.

Kontakt

Aarhus​

John Drejer Låse & Sikring A/S

Søren Frichs Vej 20
8000 Aarhus C

Telefon: 70 20 55 20

E-mail: aarhus​@john-drejer.dk

Randers

John Drejer Låse & Sikring A/S
Alsikevej 10
8920 Randers NV

Telefon: 86 40 68 10

E-mail: randers@john-drejer.dk

John Drejer Låse & Sikring A/S

Søren Frichs Vej 20

8000 Aarhus C​

John Drejer Låse & Sikring A/S
Alsikevej 10
8920 Randers NV

​Din sikkerhed for kvalitet:

Låsegruppen​

ISO:9001

DLF Sikring​

Kvalitetsprodukter:​

EVVA​

RUKO​

​SALTO