Ruko Triton 501 Låsesystem

Patenteret låsesystem

Med Triton 501 får du et patenteret låsesystem, som er kendetegnet ved højeste sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkel nøglekontrol.

Låsesystemet passer til alt fra mindre erhvervsbyggerier, offentlige institutioner, store virksomheder og kommuner, - og kan skræddersys helt efter ønsker og behov. Triton 501 kan leveres med tre forskellige sikkerhedsniveauer. Det betyder, at låsesystemet kan tilpasses alle sikkerhedsniveauer – lige fra indvendige døre på fx kontoret, og til sikring af udvendige døre.

Høj sikkerhed i et låsesystem er altafgørende

​Der er to faktorer som er afgørende, når det angår sikkerheden i et låsesystem. Konstruktionen skal være sikker, og der skal være styr på nøglerne. Triton 501 er konstrueret efter ambitionen om at gøre det lidt bedre og udfordre den eksisterende teknologi. 

Derfor er systemet udviklet med en helt ny patenteret nøgleprofil, som - sammen med den specielt udviklede sidekodeanordning - sætter nye standarder for sikkerhedsniveauet.

Triton 501 er patenteret, og det at låsesystemet er patenteret betyder også, at der ikke kan fremstilles uautoriserede nøgler. Derudover består en del af sikkerheden også af, at tromlen har en paracentrisk udformning. Det betyder, at profilen er skåret således, at den går ind over centerlinjen og dermed udgør den en stor del af dirke-sikringen.

indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice allerede i dag

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

døgnservice ved oplukning

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig, eller har du mistet dine nøgler, kan vi hos John Drejer Låse og Sikring hjælpe dig. Vi kan foretage en oplukning af dit låsesystem hele døgnet rundt.

​Om John Drejer Låse & Sikring

Vi har mange års erfaring med bl.a. traditionel låseservice samt adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer og tilbyder fordelagtige priser.


​Vi kører med døgnservice vagtordning, således at du som virksomhed altid har en låsesmed tilknyttet året rundt.

Låse- og sikringsløsninger, ​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.​

Randers afdeling​

Alsikevej 10 8920 Randers N

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Aarhus afdeling​

J. P. Larsens Vej 17B 8220 Brabrand

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

(Ingen fysisk butik på adressen)

-->