Når tryghed og sikkerhed er vigtig...​

Hos John Drejer Låse og Sikring A/S ­har vi udviklet et effektivt og prisvenligt ­ ​TV-overvågningssystem til ​bolig­for­eningens risikoområder.


F.eks. vaskerum, parkeringsarealer og kælderrum.

​Vi har lavet en startpakke, som kan fungere til de fleste boligforeninger, men udvikler naturligvis også skræddersyede løsninger til boligforeninger, hvor startpakken ikke er nok.

Vores kameraer er ikke til at komme uden om ...

TV-overvågning fra John Drejer Låse & Sikring A/S er ikke bare
kameraer og optagelser. Det er også alt det bagvedliggende, der
sikrer bolig­foreningen en solid og tidssvarende ­overvågningsløsning, der er hele tiden er ­opdateret og installeret med de bedste materialer på markedet.

En overvågning der virker betyder i sidste ende mere tryghed og sikkerhed for både boligforeningen og dens beboere.

​En serviceaftale der giver mening

Der er ikke meget ved at have etableret en professionel TV-overvågning, hvis man den dag uheldet er ude, ikke kan tilgå tydelige opdaterede billeder. Aftalen sikrer stabil drift af systemet, kontrol af billede kvalitet dag og nat - samt indrapportering af nedbrud.

Derfor er en fast serviceaftale nødvendig, men den kan naturligvis tilpasses afhængig af opgavens omfang og det dertilhørende behov for kontrol og justering af kameraer mm. Vores montører er top professionelle og klar til at rådgive dig…

Så vil du høre mere om dine muligheder inden for TV-overvågning, kan du altid rådføre dig med os. Kontakt os​ for at aftale nærmere, så vi kan hjælpe med at finde den rette løsning, der skaber tryghed for dig.

Du kan ringe eller skrive til os på telefon 86 40 68 10 eller på laase@john-drejer.dk, hvor vi altid er klar med råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.​

indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice allerede i dag

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

døgnservice ved oplukning

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig, eller har du mistet dine nøgler, kan vi hos John Drejer Låse og Sikring hjælpe dig. Vi kan foretage en oplukning af dit låsesystem hele døgnet rundt.

​Om John Drejer Låse & Sikring

Vi har mange års erfaring med bl.a. traditionel låseservice samt adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer og tilbyder fordelagtige priser.


​Vi kører med døgnservice vagtordning, således at du som virksomhed altid har en låsesmed tilknyttet året rundt.

Låse- og sikringsløsninger, ​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.​

Randers afdeling​

Alsikevej 10 8920 Randers N

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Aarhus afdeling​

J. P. Larsens Vej 17B 8220 Brabrand

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

(Ingen fysisk butik på adressen)