​Gittersikring - mekanisk tyverisikring i høj kvalitet​

​Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi gittersikring i høj kvalitet til virksomheder i hele Østjylland og leverer et bredt sortiment af produkter til mekanisk tyverisikring. Lige fra små faste gitre til store rullegitre i et moderne butikscenter. Der findes en række forskellige typer gittersikring, som fås til forskellige behov, hvor vi kan være behjælpelige.

Gittersikring med faste gitre anvendes primært i rum, hvor der ikke opholder sig mennesker. ​De fleste gitre monteres på vinduer i kældre, baglokaler, industrihaller og ved ovenlys. Der findes i dag flere typer på markedet, hvoraf nogle er meget lette at tilpasse og andre svejses på mål fra fabrik.

Få gittersikring i form af rullegitter

Gittersikring med rullegitre er i dag den mest anvendte form for bevægelig mekanisk sikring. ​Rullegitrene er eksempelvis særdeles velegnede til skalsikring af en bygning. Desuden anvendes rullegitre i stadig større omfang til rumopdelere i for eksempel butikscentre, skoler og lignende.​

Hos John Drejer Låse og Sikring leverer vi rullegitre, der opfylder langt de fleste krav til design og funktion. Sammen finder vi muligheder og løsninger. Bestil et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi informerer dig om de forskellige muligheder for gittersikring.

​Kontakt os for nærmere aftale

Er du interesseret i at høre mere om gittersikring i form af et rullegitter? Kontakt os endelig, således at du kan få et godt tilbud på netop din løsning.

Vi kan kontaktes på telefon 86 40 68 10, eller skriv til os på laase@john-drejer.dk.​

indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice allerede i dag

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

døgnservice ved oplukning

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig, eller har du mistet dine nøgler, kan vi hos John Drejer Låse og Sikring hjælpe dig. Vi kan foretage en oplukning af dit låsesystem hele døgnet rundt.

​Om John Drejer Låse & Sikring

Vi har mange års erfaring med bl.a. traditionel låseservice samt adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer og tilbyder fordelagtige priser.


​Vi kører med døgnservice vagtordning, således at du som virksomhed altid har en låsesmed tilknyttet året rundt.

Låse- og sikringsløsninger, ​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.​

Randers afdeling​

Alsikevej 10 8920 Randers N

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Aarhus afdeling​

J. P. Larsens Vej 17B 8220 Brabrand

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

(Ingen fysisk butik på adressen)