Super service

Levering til tiden

Kompetente fagfolk

Døgnservice​

Åbningstider​ for butikken i Randers:

Mandag - torsdag:   8.00 - 16.00

Fredag:                      8.00 - 15.30

​Få et sikkerhedstjek

Rådgivning

Uforpligtende tilbud

Nedsat risiko for indbrud

Tryghed i hverdagen

​​

✆ Ring og bestil en tid​ 86 40 68 10

Jablotron JA-100​

​Professionel sikkerhed har aldrig været nemmere. Enkelt at udbygge, avanceret fjernkontrol for både slutbrugeren samt teknikerne fås ikke enklere! Suverænt brugerinterface!

JA-100 er et revolutionerende trådløst system designet til at beskytte alle typer af installationer. Velegnet til både privatboliger, butikker, kontorer, lagre, værksteder osv.

JA-100 systemet tilbyder også avanceret "home automation" funktioner til fjernstyring af apparater, varmestyring, tænd/sluk af apparater via bevægelsesdetektor, stort eksternt detektorprogram til detektering af åbning af dør/vindue, indvendige og udvendige detektorer samt fjernbetjening.

Med JABLOTRON CLOUD får både installatører samt slutbrugeren fjernadgang til sine JA-100 systemer med smarte, enkle og avancerede bruger- og teknikerfunktionaliteter samt tilslutning til KC.​

Installation uden bygningsskader

JA-100 anvender den sidste nye trådløse teknik til at kommunikere. Det medfører at der ikke skal trækkes en masse skæmmende kabler til detektorer, sirener eller andre udvidelsesmoduler

Alarmen kan dog også benyttes med trådfaste detektorer, da JA-100 har mulighed for op til 30 trådfaste zoner.

Trådløs FOTO detektor

Som unik alarmverifikation kan der tilsluttes FOTO detektorer til JA-100 alarmsystemet. Ved alarm tages der 4 billeder, som kan overføres trådløst til kontrolcentral, eller en billedserver. Efterfølgende sendes en E-mail, eller en SMS med link til billederne.

oasis-photopir

Stort tilbehørsprogram

Til JA-100 alarmsystemet kan der købes ekstra trådløse FOTO detektorer, rumdetektorer, åbningskontakter, betjeningspaneler, fjernbetjeninger, sirener samt røgalarmer, ligesom der kan købes trådfaste enheder. Alle kan via larmen opsættes til at alarmere lokalt, men også direkte til kontrolcentralen.

Det er også muligt at ændre sendertype, hvis man på et senere tidspunkt skulle få et andet behov. JA-100 alarmen er forberedt til 50 trådløse adresser fordelt på zoner, betjeningsenheder samt trådløse sirener, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy din egen alarmløsning.

JA-100 alarmsystem

Jablotron alarmpakken indeholder en alarmcentral med den valgte sendertype indbygget, et trådløst LCD betjeningspanel, en trådløs åbningskontakt, en trådløs rumdetektor, en trådløs indendørs-sirene til stikkontakt, en fjernbetjening samt batterier og alt hvad der skal til for at montere alarmen. Alarmen tilsluttes kontrolcentralen gennem den valgte telefonsender som kan være fastnettet, mobilnettet eller internettet.

JA-100 alarmsystemet er udviklet og bygget på nyeste teknologier inden for trådløse alarmsystemer.

Det er godkendt efter EU-standarderne for alarmsystemer samt F&P registreret i klasse 2, op til og med sikringsniveau 40 på det danske marked.

Er du interesseret?

Følg med i vores hverdag på Facebook og se hvad der rør sig i vores virksomhed.

Kontakt

​Randers

John Drejer Låse & Sikring A/S
Alsikevej 10
8920 Randers NV

Telefon: 86 40 68 10

E-mail: laase@john-drejer.dk

CVR nr. 26 09 44 02

Aarhus​

John Drejer Låse & Sikring A/S

J. P. Larsens Vej 17B

8220 Brabrand

(ingen fysisk butik på adressen)

John Drejer Låse & Sikring A/S
Alsikevej 10
8920 Randers NV

John Drejer Låse & Sikring A/S
J. P. Larsens Vej 17B
8220 Brabrand
Tlf.: 86 40 68 10
CVR: 26094402
laase@john-drejer.dk

​Din sikkerhed for kvalitet:

ISO:9001

SikkerhedsBranchen

DLF Sikring​

Låsegruppen​

Kvalitetsprodukter:​

Vingtor Stentofon

​SALTO

EVVA​

ABUS

RUKO​