Ajax alarmsyste​m

Hub:

Hubben er hjernen bag sikkerhedssystemet. Hubben administrerer alle Ajax-enheder og betjener sikkerhedstilstande. I tilfælde af alarmudløsning underrettes brugeren via app, SMS eller opkald. Alternativt kan systemet også tilkobles kontrolcentral, som overvåger alarmen 24/7.​​

Detektorer:

Trådløse detektorer giver ejeren besked om de første tegn på indtrængen i hjemmet eller kontoret. Se udvalg af forskellige detektorer nedenfor:

  • Dørkontakt
  • ​Glasbrudsdetektorer
  • ​Pir detektor
  • ​Pir detektor m. kamera
  • ​Gardindetektorer​

Tastatur:

Nemt og enkelt kan du med dette betjeningspanel fra Ajax tilkoble systemet med en adgangskode, brik/kort eller med et tryk på en tast.​

Sirener:

Ajax sirener for indendørs er brug små og diskrete med et højt lydniveau. Udvendige sirener indikerer alarm med både sirene og blink.​

Røgalarmer:

Med en Ajax alarm kan du tilknytte røgalarmer fra Ajax og derved modtage alarmer om røg og brand direkte på telefonen, selvom du ikke er hjemme eller på kontoret.​

Automation:

Smarte stikkontakter og relæer giver dig mulighed for at styre og automatisere elektriske låse, porte og andre apparater ved hjælp af Ajax-apps.

Brug scenarier til at opsætte automatiseringsarbejdsgange efter tidsplan eller som reaktion på detektoralarmer og ændringer af systemtilstandene.

BEMÆRK:

Alle Ajax enheder kan fås i både hvid og sort.

indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice allerede i dag

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

døgnservice ved oplukning

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig, eller har du mistet dine nøgler, kan vi hos John Drejer Låse og Sikring hjælpe dig. Vi kan foretage en oplukning af dit låsesystem hele døgnet rundt.

​Om John Drejer Låse & Sikring

Vi har mange års erfaring med bl.a. traditionel låseservice samt adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer og tilbyder fordelagtige priser.


​Vi kører med døgnservice vagtordning, således at du som virksomhed altid har en låsesmed tilknyttet året rundt.

Låse- og sikringsløsninger, ​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.​

Randers afdeling​

Alsikevej 10 8920 Randers N

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Aarhus afdeling​

J. P. Larsens Vej 17B 8220 Brabrand

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

(Ingen fysisk butik på adressen)