Vagtordning med døgnservice

​Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi vagtordning til virksomheder i Randers og omegn. Vi er en rutineret virksomhed, der varetager vagtordning for mange typer virksomheder, der har brug for professionel assistance til eksempelvis:​

  • Oplukninger
  • ​Omlægninger
  • ​Reparation efter indbrud​
  • Gitterreparation
  • ​TV-overvågningsreparation
  • ​Generel nødsikring og midlertidig udbedring.​

Har du brug for et kompetent firma til at hjælpe dig i din virksomhed, tager vi gerne en uforpligtende snak om, hvad I har brug for. Kvalitet er en mærkesag hos, og vi tager vores kunders forretning seriøst. Derfor kan du altid forvente et højt serviceniveau, når du er kunde hos os.​

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der sætter en ære i at skabe tillid til vores kunder. Alle vores vagtfolk er erfarne og professionelle, hvorfor vi ved, hvordan vi skal tage os rigtig godt af vores kunder.

Pålidelig vagtordning af professionelle fagfolk

​Har du et ønske om en vagtordning i din virksomhed, hvor du har brug for hjælp til oplukninger og lignende, er vi de rette til at varetage opgaven.​

Få et uforpligtende tilbud

Hos os har du mulighed for døgnservice. Vi kører i Randers og omegn om natten, hvorfor vi skaber sikkerhed omkring din forretning, når du har allermest brug for det. Vi kan skræddersy en ordning, således at den passer til din virksomhed.

Du kan også kontakte os på telefon 86 40 68 10 eller skrive ​laase@john-drejer.dk. Vi hjælper alle typer virksomheder, der kan bruge vores kompetencer.​

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, tager vi gerne en snak med dig om dine muligheder i forhold til en professionel vagtordning. Det er ganske uforpligtende.

indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice allerede i dag

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

døgnservice ved oplukning

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig, eller har du mistet dine nøgler, kan vi hos John Drejer Låse og Sikring hjælpe dig. Vi kan foretage en oplukning af dit låsesystem hele døgnet rundt.

​Om John Drejer Låse & Sikring

Vi har mange års erfaring med bl.a. traditionel låseservice samt adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer og tilbyder fordelagtige priser.


​Vi kører med døgnservice vagtordning, således at du som virksomhed altid har en låsesmed tilknyttet året rundt.

Låse- og sikringsløsninger, ​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.​

Randers afdeling​

Alsikevej 10 8920 Randers N

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Aarhus afdeling​

J. P. Larsens Vej 17B 8220 Brabrand

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

(Ingen fysisk butik på adressen)