Profil

Om John Drejer Låse og Sikring

John Drejer Låse og Sikring udspringer fra starten af de to gazellevirksomheder Express Låseservice i Aarhus og Tidens Låse i København.

Om John Drejer Låse og Sikring

John Drejer Låse og Sikring udspringer fra starten af de to gazellevirksomheder Express Låseservice i Aarhus og Tidens Låse i København. Sikkerdanmark har overtaget Bagger Alarm og Låse Århus. Sikkerdanmark-kæden blev i april 2010 købt af John Drejer A/S i Randers der bl.a. ejede Drejer Låse.​

Express Låseservice har eksisteret siden 1998 og havde 11 ansatte. Drejer Låse har eksisteret siden 2004 og havde 7 ansatte. Express Låseservice A/S og Drejer Låse Aps har pr. 01.09.12 fusioneret til et selskab, som nu hedder John Drejer Låse & Sikring A/S​ - med afdelinger i Aarhus og Randers.

I september 2022 blev John Drejer Låse og Sikring medejer af Himmerlandslåse  i Hobro, hvilket har styrket og udvidet vores organisation og geografiske område.

Vores værdier

John Drejer Låse og Sikring har altid kunden i fokus. Det betyder at vi altid tager udgangspunkt i kundens behov og udvikler vores serviceydelser og produktsortiment derefter. Medarbejderne i alle vores afdelinger har mange års erfaring på sikringsmarkedet, og er velrenommerede aktører i branchen. Vores styrker er indgående branchekendskab og –ekspertise – og så tager vi ordet service seriøst!

En tæt dialog med kunden og stor respekt for behov og værdier er afgørende for os. Vi værdsætter gensidig tillid og langvarende relationer til alle vores kunder.​

Oplukning foretages hele døgnet rundt

Har du brug for vores professionelle ekspertise til en oplukning, en omkodning eller noget helt tredje, kan du med fordel kontakte vores døgnservice, som er tilgængelig hele døgnet rundt.

Du kan ringe til vores vagttelefon på telefon 86 40 68 10, Har du nogle spørgsmål, er du også velkommen til at skrive til os på vores e-mail laase@john-drejer.dk. Vores låsesmed ser frem til at hjælpe dig og er klar til at rykke hurtigt ud til enhver oplukning.

indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice allerede i dag

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

døgnservice ved oplukning

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig, eller har du mistet dine nøgler, kan vi hos John Drejer Låse og Sikring hjælpe dig. Vi kan foretage en oplukning af dit låsesystem hele døgnet rundt.

​Om John Drejer Låse & Sikring

Vi har mange års erfaring med bl.a. traditionel låseservice samt adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer og tilbyder fordelagtige priser.


​Vi kører med døgnservice vagtordning, således at du som virksomhed altid har en låsesmed tilknyttet året rundt.

Låse- og sikringsløsninger, ​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.​

Randers afdeling​

Alsikevej 10 8920 Randers N

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Aarhus afdeling​

J. P. Larsens Vej 17B 8220 Brabrand

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

(Ingen fysisk butik på adressen)

-->