​Kameraovervågning skaber større tryghed

​Hos John Drejer Låse og Sikring er vi specialister i kameraovervågning, hvilket vi tilbyder både private og erhverv i hele Østjylland.

TV-overvågning hjælper med til at beskytte både mennesker som ejendomme, og skaber derved sikre miljøer for alle som ønsker at have mere tryghed i hverdagen.​

Der findes mange former for kameraovervågning. Eksempelvis består et system med TV-overvågnings af et antal kameraer, der er hensigtsmæssigt placeret på områder, hvorfra de optager og sender billeder til monitorer opsat i overvågningscentralen.


​Det optimale system inden for TV-overvågning sender billeder i fineste kvalitet både i dagslys og aftenlys og er desuden nemt og fleksibelt at anvende.

Få en kameraovervågning der er tilpasset dine omgivelser

Det er muligt at få kameraovervågning overalt, hvor det giver mening for dig på din private grund eller virksomhedens arealer.

Hos John Drejer Låse og Sikring har vi TV-overvågning, der kan tilpasses de fleste omgivelser, såvel som ethvert sikkerhedsbehov du end måtte have.

​Ønsker du professionel hjælp til opsætning af videoovervågning i din virksomhed eller kameraovervågning privat, er vi parate til at hjælpe dig.

Vi kan tilbyde følgende indenfor TV-overvågning

  • ​Rådgivning og projektering
  • Dokumentering
  • Levering og montering.
  • Ad hoc service
  • Intelligente løsninger
  • Service på eksisterende anlæg

​Kontakt os for aftale om TV-overvågning

Vi har stor erfaring med området, hvorfor vores specialister har den nødvendige viden - og så fører vi kun anerkendte kvalitetsprodukter inden for TV-overvågning.

Vil du høre mere om dine muligheder inden for kameraovervågning, kan du altid rådføre dig med os. Kontakt os​ for at aftale nærmere, så vi kan hjælpe med at finde den rette løsning, der skaber tryghed for dig.

Du kan ringe eller skrive til os på telefon 86 40 68 10 eller på laase@john-drejer.dk. Vi besvarer gerne dine spørgsmål inden for TV-overvågning samt andre ydelser.

indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice allerede i dag

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

døgnservice ved oplukning

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig, eller har du mistet dine nøgler, kan vi hos John Drejer Låse og Sikring hjælpe dig. Vi kan foretage en oplukning af dit låsesystem hele døgnet rundt.

​Om John Drejer Låse & Sikring

Vi har mange års erfaring med bl.a. traditionel låseservice samt adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer og tilbyder fordelagtige priser.


​Vi kører med døgnservice vagtordning, således at du som virksomhed altid har en låsesmed tilknyttet året rundt.

Låse- og sikringsløsninger, ​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.​

Randers afdeling​

Alsikevej 10 8920 Randers N

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Aarhus afdeling​

J. P. Larsens Vej 17B 8220 Brabrand

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

(Ingen fysisk butik på adressen)

-->