Super service

Levering til tiden

Kompetente fagfolk

Døgnservice​

​Få et sikkerhedstjek

Rådgivning

Uforpligtende tilbud

Nedsat risiko for indbrud

Tryghed i hverdagen

​​

✆ Ring og bestil en tid​ 86 40 68 10

Alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv i hele Østjylland.

​Vi har vi specialiseret os i NOX, ATS, Powermax og OASIS centralerne, og vi har også et stort kendskab til de andre gængse AIA-centraler. Ønsker du en tyverialarm til hjemmet, har vi mange års erfaring med alarmsystemer til hus og til alle typer virksomheder.

Vi fører et stort udvalg af alarmsystemer til både private kunder, større og mindre erhverv samt offentlige institutioner i Randers, Aarhus og omegn.

​Vælg mellem vores enkle og prisvenlige modeller eller den omfattende løsning, som inkluderer avancerede funktioner såsom overfaldsalarm, videoovervågning og adgangskontrol.

​Uanset hvilke alarmsystemer til privat, du vælger, sikrer vi dig en stabil og individuelt tilpasset løsning for maksimal sikkerhed.​​ John Drejer Låse & Sikring er F&P godkendt alarminstallatør, hvilket er din garanti for en alarm af højeste kvalitet, som lever op til de nyeste F&P regler

Vi anvender udelukkende registreret udstyr af højeste kvalitet, så du er sikker på at få en pålidelig tyverialarm, som fungerer, når det gælder. 

Øjeblikkeligt alarmsignal ved tyverialarm

En elektronisk tyverialarm er et anbefalelsesværdigt supplement til bygningens øvrige sikringsforanstaltninger.

Med en alarm fra John Drejer Låse og Sikring sendes der øjeblikkeligt alarmsignal til en af Rigspolitiet godkendt kontrolcentral, som vil reagere efter den forholdsordre, som er aftalt mellem os og kunden.

Hvad koster alarmsystemer?

Prisen på en alarm afhænger af hvilken model du ønsker, og hvad dine behov er. Vent dog ikke til skaden er sket - kontakt os allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm eller andre alarmsystemer.

​Ring til os på telefon 86 40 68 10 eller send en e-mail til laase@john-drejer.dk, så vil vores faguddannede låsesmede og eksaminerede sikringsledere besvare dine spørgsmål samt stå til rådighed med professionel vejledning.​

Er du interesseret?

Følg med i John Drejers hverdag på Facebook og se hvad der rør sig i vores virksomhed.

Kontakt

​Randers

John Drejer Låse & Sikring A/S
Alsikevej 10
8920 Randers NV

Telefon: 86 40 68 10

E-mail: laase@john-drejer.dk

​Din sikkerhed for kvalitet:

Låsegruppen​

ISO:9001

DLF Sikring​

Vingtor Stentofon

Kvalitetsprodukter:​

EVVA​

RUKO​

​SALTO