Montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv i hele Østjylland. ​Vi har specialiseret os i SPC, Jablotron og AJAX, og vi har også et stort kendskab til de andre gængse AIA-centraler. Ønsker du en tyverialarm til hjemmet, har vi mange års erfaring med alarmsystemer til hus og til alle typer virksomheder.

Vi fører et stort udvalg af alarmsystemer til både private kunder, større og mindre erhverv samt offentlige institutioner i Østjylland. Vælg mellem vores enkle og prisvenlige modeller eller den omfattende løsning, som inkluderer avancerede funktioner såsom overfaldsalarm, videoovervågning og adgangskontrol.

F&P godkendt

​Uanset hvilke alarmsystemer til privat, du vælger, sikrer vi dig en stabil og individuelt tilpasset løsning for maksimal sikkerhed.​​ John Drejer Låse & Sikring er F&P godkendt alarminstallatør, hvilket er din garanti for en alarm af højeste kvalitet, som lever op til de nyeste F&P regler​

Hvad koster montering af alarmsystemer?

Vi anvender udelukkende registreret udstyr af højeste kvalitet, så du er sikker på at få en pålidelig tyverialarm, som fungerer, når det gælder. Prisen på en alarm afhænger af hvilken model du ønsker, og hvad dine behov er. Vent dog ikke til skaden er sket - kontakt os allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm eller andre alarmsystemer.

​Ring til os på telefon 86 40 68 10 eller send en e-mail til laase@john-drejer.dk, så vil vores faguddannede låsesmede og eksaminerede sikringsledere besvare dine spørgsmål samt stå til rådighed med professionel vejledning.​

indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice allerede i dag

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

døgnservice ved oplukning

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig, eller har du mistet dine nøgler, kan vi hos John Drejer Låse og Sikring hjælpe dig. Vi kan foretage en oplukning af dit låsesystem hele døgnet rundt.

​Om John Drejer Låse & Sikring

Vi har mange års erfaring med bl.a. traditionel låseservice samt adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer og tilbyder fordelagtige priser.


​Vi kører med døgnservice vagtordning, således at du som virksomhed altid har en låsesmed tilknyttet året rundt.

Låse- og sikringsløsninger, ​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.​

Randers afdeling​

Alsikevej 10 8920 Randers N

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Aarhus afdeling​

J. P. Larsens Vej 17B 8220 Brabrand

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

(Ingen fysisk butik på adressen)

-->