Adgangskontrol
​uden mekaniske nøgler

Elektronisk adgangskontrol har i de seneste år vundet større og større indpas mange steder i Danmark. Væksten i markedet for adgangskontrol har blandt andet været drevet af øget fokus på brugervenlighed, bedre sikkerhed samt økonomiske besparelser.

I samarbejde med vores leverandører har John Drejer Låse og Sikrings' sikringskonsulenter aktivt fulgt udviklingen i markedet og opbygget stor erfaring med at levere den rigtige løsning til den konkrete opgave samt den komplicerede udfordring.

Vi servicerer kunder i hele Østjylland​.

Der er mange fordele ved adgangskontrol

Der findes en række fordele ved elektronisk adgangskontrol, og her er det værd at nævne:

  • Forbedring af sikkerheden
  • ​Forøget brugervenlighed
  • ​Økonomiske fordele med videre

​Hos John Drejer Låse og Sikring er vi specialister i adgangskontrol fra forskellige professionelle producenter. Med adgangskontrol kan du nemt og sikkert styre, hvem der har adgang, uden brug af mekaniske nøgler. Låsen låses op med en chip, som kan opdateres løbende, så du undgår, at der er nøgler i omløb.

​​Kontakt os og hør mere om mulighederne for adgangskontrol

Adgangskontrol er en nem og fleksibel løsning, der har mange muligheder. Kontakt os og få en snak om dine muligheder, så rådgiver vi dig til den bedste løsning. Har du nogle spørgsmål, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 86 40 68 10, eller du kan skrive til vores e-mail laase@john-drejer.dk.

Husk at du også kan bestille et gratis sikkerhedstjek eller få et uforpligtende tilbud på forskellige låsesystemer hos os.​

indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice allerede i dag

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

døgnservice ved oplukning

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig, eller har du mistet dine nøgler, kan vi hos John Drejer Låse og Sikring hjælpe dig. Vi kan foretage en oplukning af dit låsesystem hele døgnet rundt.

​Om John Drejer Låse & Sikring

Vi har mange års erfaring med bl.a. traditionel låseservice samt adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer og tilbyder fordelagtige priser.


​Vi kører med døgnservice vagtordning, således at du som virksomhed altid har en låsesmed tilknyttet året rundt.

Låse- og sikringsløsninger, ​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.​

Randers afdeling​

Alsikevej 10 8920 Randers N

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Aarhus afdeling​

J. P. Larsens Vej 17B 8220 Brabrand

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

(Ingen fysisk butik på adressen)

-->