Abus låse i solid kvalitet

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi Abus, som er Tysklands største leverandør inden for låse og sikring. Vi benytter Abus af mange grunde, men den altoverskyggende årsag må siges at være den kvalitet, som brandet repræsenterer.​

Køb Abus for optimal sikkerhed og holdbarhed

Abus er synonymt med tysk kvalitet, stor slidstyrke og enorm holdbarhed. Når det kommer til låse og sikkerhed, er det vigtigt, at vi har med et stabilt og pålideligt produkt at gøre.  Med en kvalitet, de kan levere, kan vi tilbyde vores kunder de absolut bedste løsninger inden for professionelle låse og systemer.

Har du en virksomhed, hvor I ønsker at få nogle mere robuste hængelåse eller låsesystemer, er vi klar til at levere varen. Vi tager gerne en uforpligtende snak med jer om mulighederne for at få implementeret nye løsninger, der er mere sikre.

Vi tilbyder også professionel rådgivning og sparring, hvis du ønsker at høre en fagmands vurdering af, hvad der kan optimere sikkerheden i din virksomhed eller for den sags skyld din private bolig. Vi står på mål for den kvalitet, som vi mener, at Abus har. Derfor anbefaler vi det til alle vores kunder.

Opnå større sikkerhed med Abus

Er du interesseret i at få et sikkerhedstjek, kommer vi gerne ud til dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på en effektiv løsning, som giver dig større tryghed i hverdagen. Det bidrager også til nedsat risiko for indbrud, og det kan produkter fra Abus hjælpe med.

Kontakt os for at høre mere om vores forskellige priser på låse fra Abus samt andre løsninger eller ved spørgsmål. Du kan ringe på telefon 86 40 68 10 eller skrive laase@john-drejer.dk.​

indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på låseservice allerede i dag

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

døgnservice ved oplukning

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig, eller har du mistet dine nøgler, kan vi hos John Drejer Låse og Sikring hjælpe dig. Vi kan foretage en oplukning af dit låsesystem hele døgnet rundt.

​Om John Drejer Låse & Sikring

Vi har mange års erfaring med bl.a. traditionel låseservice samt adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer og tilbyder fordelagtige priser.


​Vi kører med døgnservice vagtordning, således at du som virksomhed altid har en låsesmed tilknyttet året rundt.

Låse- og sikringsløsninger, ​hvor kvaliteten kan ses og mærkes.​

Randers afdeling​

Alsikevej 10 8920 Randers N

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.30

Aarhus afdeling​

J. P. Larsens Vej 17B 8220 Brabrand

Telefon: +45 8640 6810

E-mail: laase@john-drejer.dk

(Ingen fysisk butik på adressen)